Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom Jean Anthelme Brillat-Savarin ; [z francúzštiny preložila, upravila, zostavila a poznámky napísala Mária Marta Gálová ; verše prebásnil Štefan Moravčík ; editorka Mária Gálová ; ilustrácie Bystrík Vančo]
Typ materiálu:
TextJazyk: slovenčina Pôvodný jazyk:Francúzština Vydavateľské údaje: Bratislava Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá 2012Vydanie: 1. vydPopis: 222 s. 24 cm; ilustrISBN: - 9788010020171
- Fyziológia chuti
- Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante Slovensky
- chuť
- Taste
- požívatiny
- Foodstuffs
- gastronómia
- Gastronomy
- stravovanie
- Catering
- jedlá
- Food
- pápežské patronátne právo
- pápežské patronátne právo
- pápežské patronátne právo
- pápežské patronátne právo
- pápežské patronátne právo
- pápežské patronátne právo
- pápežské patronátne právo
- pápežské patronátne právo
- pápežské patronátne právo
- pápežské patronátne právo
| Obrázok obálky | Typ exemplára | Aktuálna knižnica | Domovská knižnica | Kolekcia | Lokácia v polici | Signatúra | Špecifikované materiály | Info o zväzkoch | URL | Číslo kópie | Stav | Poznámky | Termín vrátenia | Čiarový kód | Rezervácie exemplára | Prednosť exemplára vo fronte rezervácií | Rezervy kurzov | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kniha
|
VEĽKÁ KNIŽNICA | M-3.3 / 004725 (Náhľad do police(Otvoriť nižšie)) | Dostupné | 7004725 |
Preložené z francúzštiny
Celkovo 2. vyd.
Neexistujú žiadne recenzie k tomuto titulu.
Prihláste sa do svojho účtu to post a comment.
