Základný náhľad Náhľad MARC Náhľad ISBD

Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom Jean Anthelme Brillat-Savarin ; [z francúzštiny preložila, upravila, zostavila a poznámky napísala Mária Marta Gálová ; verše prebásnil Štefan Moravčík ; editorka Mária Gálová ; ilustrácie Bystrík Vančo]

Od: Prispievateľ(ia): Typ materiálu: TextJazyk: slovenčina Pôvodný jazyk:Francúzština Vydavateľské údaje: Bratislava Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá 2012Vydanie: 1. vydPopis: 222 s. 24 cm; ilustrISBN:
  • 9788010020171
Ďalší názov:
  • Fyziológia chuti
Unifikované názvy:
  • Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante Slovensky
Predmet(y): Žáner/Forma:
Star ratings
    Priemerné hodnotenie: 0.0 (0 hlasov)
Exempláre
Obrázok obálky Typ exemplára Aktuálna knižnica Domovská knižnica Kolekcia Lokácia v polici Signatúra Špecifikované materiály Info o zväzkoch URL Číslo kópie Stav Poznámky Termín vrátenia Čiarový kód Rezervácie exemplára Prednosť exemplára vo fronte rezervácií Rezervy kurzov
Kniha VEĽKÁ KNIŽNICA M-3.3 / 004725 (Náhľad do police(Otvoriť nižšie)) Dostupné 7004725

Preložené z francúzštiny

Celkovo 2. vyd.

Neexistujú žiadne recenzie k tomuto titulu.

to post a comment.